Zbulohet xhamia 500 vjeçare

June 12, 2021 java 0

Xhamia historike e zbuluar së fundmi afër Liqenit Lotus, besohet të jetë 500 vjet e vjetër dhe mund të shpallet një vend arkeologjik pas rishikimit […]